Over

Wim Kluytmans, loopbaancoach bij Eigen Weg Advies.

In mijn werk als studie- en loopbaanadviseur heb ik gemerkt dat er voor jongvolwassenen veel onduidelijkheden over werk en opleiding kunnen bestaan. Dat is best lastig, zeker omdat de druk om te presteren steeds groter wordt in onze samenleving.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren van studenten en starters. Ik heb bij verschillende universiteiten gewerkt als studieadviseur voor uiteenlopende opleidingen als Economie, Bedrijfskunde, Psychologie, Sociale Wetenschappen, Pedagogische Wetenschappen en Biomedische Technologie. In gesprekken en door middel van opdrachten kan ik gericht scherpstellen wat er belangrijk is voor de cliënt. Ik wil daarmee bereiken dat je een completer beeld van jezelf en je omgeving ontwikkelt zodat je keuzes kan maken die bij je passen. Een grote hobby van mij is film. Daarnaast houd ik van reizen, duiken, natuur en interessante levensverhalen.

Gevolgde opleidingen: HBO Personeel & Arbeid, Master Cultuur, Organisatie & Management, Leergang Loopbaanadviseur Schouten en Nelissen

Gewerkt voor: Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Technische Universiteit Eindhoven

Wim Kluytmans
Wim KluytmansOprichter en loopbaancoach

Ik heb erg veel baat gehad bij de loopbaangesprekken die ik heb gehad met Wim. Wim kan goed luisteren en zodoende snel de vinger op de zere plek leggen. Zijn manier van doorvragen is zeer doeltreffend waardoor je echt uitgedaagd wordt om na te denken over je keuzes.

Marjolein Hoogeboom, (Assessment) Psycholoog | Coach

Wim Kluytmans heeft me goed geholpen mijn CV toe te spitsen op wat echt belangrijk is heeft me in gesprekken de juiste focus mee kunnen geven. Mede hierdoor heb ik een nieuwe baan gevonden.

Lodewijk Smoor, Programmaleider lerarenagenda a.i. bij Gemeente Amsterdam